חישוב פיצוי פיטורים

  • פיצוי פיטורים רואי חשבון
    נירו | 04/12/2008 14:39

    אני עובד במשרד רו" כ- 3 שנים שנתיים כמתמחה ושנה כרו"ח כמתמחה הרווחתי שכר בסיס של 4700 ורו"ח שכר בסיס של 7000 פוטרתי מהעבודה והפיצויים שמגיע לי על פי טענת החברה הינם: 2 *4700 + 1*7000 ז"א ע"פ טענת החברה ישנה הפרדה לתקופה שעבדתי בתור מתמחה לבין התקופה שעבדתי בתור רו"ח למרות שבכל שלושת השנים עבדתי במשרה מלאה האם גובה הפיצויים ע"פ החוק הינו משכורת אחרונה * מס השנים האם זה חוקי כפי שהמשרד נוהג? תודה ניר

    • חישוב פיצוי פיטורים
      אורי (עוד לא עו"ד) | 04/12/2008 15:48

      ניר שלום, הכלל לגבי חישוב פיצוי פיטורים הינו מכפלת השכר האחרון כפול מספר השנים אבל יש מספר מקרים בהם יש חריגה מכלל זה. אתה מתאר את אחד המקרים. מקרה בו ישנן מספר תקופות עבודה מובחנות, עם היקף שעות שונה ו/או שיטת תגמול שונה ו/או שכר בסיס שונה (וכמו במקרה שלך גם תפקיד שונה) יש לחשב כל תקופה לחוד. דהינו, השכר האחרון או הממוצע של תקופה א' כפול מספר השנים שהיא נמשכה פלוס השכר האחרון של תקופה ב' כפול מספר השנים שהיא נמשכה וכו'... בהצלחה, אורי * אין באמור משום מתן ייעוץ משפטי! אגב, חיפוש מהיר בפורום זה היה נותן לך תשובה מיידית לשאלה בגלל שעניתי על שאלה דומה אתמול ועורכי הדין העושים בקודש ענו כאן על שאלות כאלו מספר רב של פעמים.

    • שאלה
      רם | 31/12/2008 19:23

      האם יש לך עותק של חוזה דומה שעבר תרגום לאנגלית , אם כן אשמח לראות אותו