אי תשלום זכויות מגן

  • דחוף - האם הרעת תנאים?
    מיכל הניג | 26/11/2008 10:20

    אני עובדת 7 שנים במקום עבודה, רק לפני שנה, עקב החוק , החלו לפריש לי לקרן פנסיה היו הרבה עיכובים עקב " משחקים " של המעביד ומס' מכתבי התרעה מחב' הביטוח עקב אי תשלום , בסוף הגיעו להסדר חוב אולם ביום קיבלתי מכתב שעקב ביטול חיוב ההרשאה בשרות שקים לתשלום פרמיה לא כובדה שלחתי מייל למנהל והוא אינו מגיב האם אי תשלום מצידו יכול להוות הרעת תנאים - אם אתפטר אוכל לטעות שהוא אינו עומד בהתחייבותיו ולכן אני התפטרתי בדין מפוטר ? אני מיואשת וחשה כ"עבד " במקום עבודתי אך אין לי אפשרות כלכלית להיות ללא עבודה ולא פיצויים אשמח ליעוץ מהיר המון תודה מיכל

    • אי תשלום זכויות מגן
      עוד עו | 27/11/2008 01:50

      מאחר ומדובר על הפרה של זכות מגן, שהיא חובה כמו תשלום שכר מינימום הרי שניתן לנסות ולהיתלות בעניין זה ולטעון כי הוא מקפח את זכותך לפנסיה וגורם לך שאחוזי הוותק שלך לפנסיה ייפגעו בעקבות כך יחד עם זאת ומאחר ולא ניתן לטעון "התפטרות בדין מפוטר" סתם כך, יש להקדים ולהתריע במעביד, לתת לו הזדמנות אמיתית לתקן וכולי נ.ב: מאחר ומדובר על אפשרות להפסיד או לקבל פיצויים עבור 7 שנים כי את הרי מועסקת במקום העבודה 7 שנים, אני לא הייתי חוסכת ופשוט פונה לייעוץ משפטי כדי שיעזור לך בניסוח המכתבים וכולי בהצלחה