מכיוון שכפי שאת אומרת מי שדחה את הבדיקה היא את

  • הוצאות נסיעה - תשלום רטרואקטיבי
    מלכה | 18/11/2008 21:16

    אני עובדת מעל שנתיים במקום עבודה מסודר. אני מגיעה לעבודה ברכבי הפרטי. שילמו לי הוצאות נסיעה לפי כרטיס חודשי חופשי למרות שמספר פעמים העליתי את הענין שממקום מגורי (מושב קטן) אין אוטובוס למקום העבודה ועלי ללכת ברגל כברת דרך עד לצומת הקרובה ומשם לקחת אוטובוס בין עירוני, למרחק קצר יחסית, אך עדיין בינעירוני. אמרו לי תבררי את העלויות ונראה מה אפשר לעשות. דחיתי והתרשלתי בקשר לבדיקת העלויות ורק עכשיו כעבור שנתיים הצגתי את המחיר המעודכן: 8 ש"ח כל כיוון והחודש אף שילמו לי בהתאם לבקשתי. שאלתי: האם אוכל לדרוש עדכון מחיר לאחור על שנתיים ששילמו לי תעריף מופחת/שגוי?מחיר הנסיעה לא השתנה ומקום מגורי לא השתנה. פשוט שילמו לי תעריף לא נכון. האם אני זכאית או לא זכאית לקבל את ההפרשים על השנתיים האלו?.

    • מכיוון שכפי שאת אומרת מי שדחה את הבדיקה היא את
      עו"ד אקרמן לילך | 19/11/2008 15:24

      אינני חושבת כי יש לשלם לך בגין השנתיים שכן אם היית מדווחת ולא מקבלת אז היה מקרה שונה.