אם אל החלפת מקום מגורים , את יכולה לדרוש

  • הוצאות נסיעה -חישוב רטרואקטיבי
    מלכה כחלון | 15/11/2008 16:41

    אני עובדת מעל שנתיים במקום עבודה מסודר. אני מגיעה לעבודה ברכבי הפרטי. הוצאות הנסיעה משולמות לי לפי כרטיס חודשי חופשי למרות שמספר פעמים העליתי את הענין שממקום מגורי (מושב קטן) אין אוטובוס למקום העבודה ועלי ללכת ברגל כברת דרך עד לצומת הקרובה ומשם לקחת אוטובוס בין עירוני, אמנם רק כמה תחנות בודדות אך עדיין בינעירוני. אמרו לי תבררי את העלויות ונראה מה אפשר לעשות. דחיתי והתרשלתי בקשר לבדיקת העלויות ורק עכשיו כעבור שנתיים הצגתי את המחיר המעודכן: 8 ש"ח כל כיוון והחודש אף שילמו לי בהתאם. האם אוכל לדרוש עדכון מחיר לאחור על שנתיים ששילמו לי תעריף מופחת/שגוי???

    • אם אל החלפת מקום מגורים , את יכולה לדרוש
      שיר ורד | 15/11/2008 22:13

      במידה והיתה עליית מחירי הנסיעה במהלך תקופת עבודתך, יתכן וידרשו ממך לקבל נתונים על המחיר הקודם ומועד העלאה.

      • הוצאות נסיעה -חישוב רטרואקטיבי
        מלכה | 16/11/2008 18:10

        תודה על התשובה אבל לא הבנתי אותה. רציתי לדעת אם אני יכולה לדרוש את הפרש המחיר בין מה ששילמו לי במשך שנתיים לפי עלות של חודשי חופשי, לבין מה שמגיע לי בפועל לפי עלות נסיעה בין עירונית. שילמו לי בערך 6 ש"ח פחות לנסיעות לכל יום עבודה. מחיר הנסיעה לא השתנה ומקום מגורי לא השתנה. פשוט שילמו לי תעריף לא נכון. זכאית או לא זכאית לקבל את ההפרשים על השנתיים האלו?.