דמי הבראה

  • דמי הבראה
    מורן | 30/10/2008 15:49

    רציתי בבקשה לבדוק האם ניתן למעסיק לחלק את דמי ההבראה למשך 12 חודשים של המשכורת. ז"א יש משכורת גלובלית שסוכמה וובתוך הסכום יש גם את תשלום ההבראה כל חודש בחודשו סכום פעוט. האם זה חוקי?

    • דמי הבראה
      עו"ד אריק שלו | 01/11/2008 09:39

      אין מניעה שדמי ההבראה ישולמו באופן חודשי.

      • דמי הבראה
        דבי | 01/11/2008 18:11

        שלום רב, לעניות דעתי וגם אני נתקלתי בזה ועוד הרבה עובדים, השאלה היא בעצם לא באם הוא יכול לפרוש על פני 12 חודשים אלא, האם הוא צריך להוסיף הסכום על פני 12 החודשים ועל זה אתם לא עונים או מתעלמים. (משום מה). אבל אתם מבינים שהמעביד מתחמק בלהוסיף את הסכום ובעצם מה שהוא עושה היא עבירה - הוא לוקח את הסכום הבסיסי המשולם לעובד והופך אותו או מחלק אותו לסכום שבעצם צריך היה להוסיף(וזה כאמור החלק של המשכורת הבסיסית) - חלק מהמעבידים היותר ישרים לא עושים את זה ונותנים ביושר את התוספת לעובד בתחילת הקיץ. מה יש לכם כעת להוסיף ? ? אני אישית ניתקלתי בזה עם מעביד שעושה את אותו דבר ועם מעביד שנותן כמו שצריךומוסיף הסכום למשכורת בתחילת הקיץ או בחודש הראשון של חודש יולי. בברכה רבה ונא האירו את עיננו בתבונה כי זו המגמה בעצם של הפורום. דבי

        • דמי הבראה
          מורן | 02/11/2008 08:59

          אני מחזקת את דברייך,הגיע הזמן שייעשה צדק. הרי אם יש לי משכורת בסיס של 4,000 ש"ח והמעסיק מכניס בתוך ה- 4,000 ש"ח את דמי ההבראה אז.... במה הועילו חכמים???? אשמח לקבל תגובה...