פנסיה

  • קופת גמל
    שירי | 29/10/2008 14:50

    האם ניתן לבקש ממעביד חדש להפריש לי לקופת הגמל שברשותי כבר מהחודש הראשון בעבודה החדשה (ולא רק מהחודש העשירי למשכורת), בטענה כי בעבודתי הקודמת כבר הופרשה לי קופת גמל בעבודתי הקודמת.

    • פנסיה
      עו"ד אריק שלו | 01/11/2008 09:21

      שלום רב, צו ההרחבה החדש בעניין פנסיה קובע, כי לעובד שיש לו קרן פנסיה המעסיק החדש לאחר שלושה חודשים צריך להתחיל להפריש לקרן הפנסיה וזאת רטרואקטיבית מתחילת תקופת עבודה.