דמי חופשה והבראה

  • דמי חופשה והבראה
    עידית | 29/10/2008 12:25

    אני זקוקה להסבר, בחישוב דמי חופשה והבראה לעוזרת בית שעובדת פעם בשבועיים 4 ש' ומשתכרת 35 ש"ח לשעה. תודה

    • דמי חופשה והבראה
      עו"ד אריק שלו | 01/11/2008 09:19

      שלום רב, יש לחשב את היקף המשרה שלה ולכפול את היקף המשרה בתשלום להיקף משרה מלא. היקף משרה יש לחשב על ידי חילוק מספר השעות שעבדה בחודש ב- 186. הבראה יש לחשב לפי מספר ימי הבראה בכל שנה (משתנה) כפול 331 כפול היקף משרה. חופשה לפי מספר ימי חופשה בשנה במשרה מלאה כפול היקף משרה. יום חופשה בשווי יום עבודה.