תחפשי מקום אחר

  • הרעת תנאים
    ליאור | 15/10/2008 13:49

    אני עובדת בביטחון (מוקד שמירה) מתחילת ינואר 08. וחתומה על חוזה בעבודתי בו אין פירוט על השעות. משום מה, המעביד מתחילת עבודתי משנה בכל פעם את שעות העבודה ועכשיו הוא גם מקצר את השעות.במקום 2 משמרות בכל יום (שכל אחת 7.5שעות) , משמרת אחת ביום של 9 שעות עבודה. יוצא שאני עושה 2 משמרות בשבוע.והשכר יהיה בהתאם. מה אני אמורה לעשות ולמי לפנות? האם אם אתפטר יחשב לי פיצויים (העבודה שלי פחות משנה ) והאם זה שהוא אמר שזה רק עד סוף חודש משנה משהו? תודה רבה

    • תחפשי מקום אחר
      שיר ורד | 16/10/2008 00:35

      שמוכן להחייב לך לאותו היקף עבודה שאת מעונינת לעבוד. אם תתפטרי לא תהיי זכאית לפצויים.