תשובה

  • זכויות אישה בהריון
    שני | 24/09/2008 11:32

    שלום רב, אני נמצאת בחודש שישי להריוני,לצורכי עבודה אני יוצאת לקורס ע"ח החברה אך בעקבות היציאה לקורס אני צריכה להתחייב לשנתיים,אם במהלך שנתיים אלו אני מחליטה להתפטר אני צריכה לשלם את סכום הקורס. במידה והחלטתי להתפטר מהעבודה לאחר חופשת הלידה ע"מ לטפל בילד האם על פי חוק הם יכולים לגבות ממני את סכום הקורס? תודה וחג שמח.

    • תשובה
      שיר | 24/09/2008 13:40

      כן, ההתחיבות היא בגין עלויות ההכשרה בקורס ועילת התפטרות המזכה בפצויים איננה פוטרת אותך מלהחזיר את חובך למעסיק.