תשובה

  • סיום עבודה
    סלאם | 23/09/2008 18:43

    שלום אני עובד במפעל מתחילת פברואר ואני מסיים בחודש אוקטובר אם אחרי 9 חודשי עבודה המעסיק מפטר אותי האם הוא חייב לשלם לי חופשים ? הבראה ? פיצויים ? או יותר נכון .. מה המגיע לי אחרי 9 חודשי עבודה

    • תשובה
      שיר | 23/09/2008 19:31

      שכר רגיל, הודעה מראש, פדיון חופשה שנצברה וטרם שולמה

    • זכויות לעובד שלא השלים שנת עבודה
      טלי חץ, עו"ד | 23/09/2008 23:24

      כאמור, הזכות לפיצויי פיטורים מותנית בהשלמת שנת עבודה מלאה, כך גם הזכות לדמי הבראה. ימי חופשה מגיעים לעובד החל מיום העבודה הראשון שלו, בהתאם לחוק חופשה שנתית. מלבד הזכויות הנ"ל, במידה והנך עובד שעתי / יומי הנך זכאי גם לתשלום בגין ימי חג שחלו בתקופת העסקתך, פרט לימי חג שחלו ביום שבת או בשלושת חודשי ההעסקה הראשונים לעבודתך. מידע נוסף: זכויות עובד