התפטרות לצורך טיפול בילד

  • פיצויים לאחר לידה
    איילת | 18/09/2008 17:30

    אני עובדת 9 שנים במקום עבודה שאינו אוהב לשלם פיצויים. אני לאחר לידה כחודשיים בחופשת לידה ואני רוצה להתפטר ולקבל פיצויים ודמי ביטוח לאומי ולטפל בילד, האם עליי להודיע כי אני רוצה לטפל בילד או לומר ששעות העבודה רבות אך תמיד מעביד יכול לשקר ולומר שאעבוד פחות ולאחר שאחזור זה ישתנה

    • התפטרות לצורך טיפול בילד
      azavzaz | 18/09/2008 17:46

      עד 9 חודשים מיום הלידה זכותך להתפטר בדין מפוטר. את חייבת בהודעה מוקדמת של חודש ולכן 8חודשים גג אחרי לידה תוצאי מכתב . ושיהיה בהצלחה.. בקרוב אצלי