מה ההבדלים האחרים בינך לבין שאר העובדים?

  • הפסקה בעבודה
    סיגל | 07/09/2008 21:48

    האם המעסיק שלי יכול להחליט להוריד רק לי 3/4 שעה של הפסקה למרות שלכולם הוא לא מוריד? (שבעבר הוא לעולם לא עשה זאת) לפי מאמרים שקראתי זה נקרא הפליה!!! זה חוקי? ורטרו הוא יכול להגיד לי שאני חייבת לו כסף על כל יום במשך כל ה-5 שנים שעבדתי? שכביכול יצאתי להפסקות (יצאתי פה שם להפסקה הוא יכול להוכיח?)

    • מה ההבדלים האחרים בינך לבין שאר העובדים?  לת
      שיר | 08/09/2008 15:11

      • המשל לשאלה על חופש מאולץ
        סיגל | 08/09/2008 21:37

        אין הבדל ביני לבין שאר העובדים, חלק עובדים גלובלי וחלק עובדים כמוני לפי שעה. פשוט עד כה לא קיבלתי שעות נוספות עד שהגעתי להסתדרות העובדים והוצאתי להם חוק שהם טועים והם צריכים לשלם לי שעות נוספות גם רטרו. הם פשוט החליטו ללכת איתי ראש בראש בגלל שהתעקשתי לקבל מה שמגיע לי. מהיום אנחנו מורידים רק לך 3/4 שעה על כל יום עבודה מעל 6 שעות גם אם לא תצאי. ולגבי ה-5 שנים שעברו הם יחייבו אותי להחזיר להם כל יום 3/4 שעה למרות שלא דיברו על זה מעולם עם אף אחד בעבודה פתאום עכשיו אחרי הריב שלי איתם הם רוצים בחזרה