מעבר לישוב חקלאי

  • התפטרות כדין פיטורין
    ש | 06/09/2008 17:47

    שלום רב, אני עובדת במקום עבודתי תקופה ארוכה. לפני כשנה התחלתי ללמוד באוניברסיטה המרוחקת למעלה מ-40 ק"מ ממקום מגורי ועבודתי. מנהלי הישירים יודעים שאני מתכוונת לעזוב בקרוב אך לא הגשתי עדיין מכתב התפטרות. האם מעבר למגורים ביישוב חקלאי יזכו אותי בפיצויי פיטורין? תודה

    • מעבר לישוב חקלאי
      שיר ורד | 06/09/2008 22:00

      אם אינך גרה כעת בישוב חקלאי ותעי לישוב חקלאי מרוחק יותר לתקופה של חצי שנה לפחות ותוכיחי זאת, תהיי זכאית לפצויי פיטורים לאחר תום התקופה.

      • תודה. עוד שאלה-
        ש | 06/09/2008 22:08

        תודה רבה על התשובה, מתי אקבל את הפיצויים? הם לא יוכלו לומר שיש סיבה אחרת לעזיבה? (הלימודים)

    • משרה חלקית
      יערה | 07/09/2008 10:18

      בקר טוב איך מחשבים דמי הבראה וחופשה שנתית למשרה של 37% לעבודה של 3 שנים תודה מראש