תגובה

  • עבודה בחברת אבטחה-משרה מלאה\חלקית
    גלעד | 20/08/2008 11:28

    שלום,אני עובד כל שבוע באבטחה בימים שני-שבת עם רק יום ראשון חופש.יוצא שכמות השעות השבועיות היא 35 שעות ועוד 12 שעות שבת! אני עובד כך כשנה שלמה וכל הזמן לא מקבל את מלו הנסיעות עקב לטענתם משרה חלקית.עכשיו קיבלתי גם דמי הבראה על סך של 250 שח ליום.האם יש צדק בעיניין?

    • תגובה
      שרון | 20/08/2008 11:50

      1. שאלתך בנושא נסיעות לא ברורה. 2. התעריף ליום הבראה הוא 331 שח ברוטו.