מועד תשלום פצויי פיטורים

  • מועד תשלום פיצויי פיטורין
    lidia | 19/08/2008 21:06

    שאלה, תוך כמה זמן מיום קבלת מכתב הפיטורין אמורים לקבל פיצויי פיטורין עפ"י החוק?? פוטרתי לפני 45 יום והמעסיק עדיין לא יצר איתי קשר על מנת לשלם לי פיצויים... תודה

    • מועד תשלום פצויי פיטורים
      שרון | 20/08/2008 11:48

      מועד התשלום הוא במועד סיום יחסי עובד מעביד עד 15 ימי אחור זה לא נחשב להלנה. מ 15 עד 30 יום אחור משלמים רק הצמדה. מעבר לכך ניתן לתבוע פצויי הלנה.