פיצויים

  • פיצויי פיטורין
    יוסי למדן | 17/08/2008 18:18

    שלום רב, אנוכי עובד בחברה קבלנית הנותנת שירות לחברה אחרת . לאחר 3 שנות עבודה ,בתפקיד ניהולי, הודיעו לי כי חברתי הפסידה במכרז במקום בו עבדתי. החברה בה אני עובד מציעה לי כעת כמה אופציות: 1. להמשיך בחברה בתפקיד אחר ובמיקום אחר (רחוק מאד מהבית). 2. לעבור לחברה אחרת (חברת האם שלנו) בתפקיד אחר ובמיקום קרוב לבית. במידה ולא אסכים לאופציות הנ"ל ואחליט להתפטר, האם אני זכאי לפיצויי פיטורין ? איזה נימוקים אוכל לטעון על מנת לזכות בפיצויי הפיטורין? הערה: איני חתום על טופס 14. תודה.

    • פיצויים
      עו"ד אריק שלו | 17/08/2008 23:16

      לאור האמור בהודעתך אתה תהיה זכאי לפיצויים לאור העובדה שפוטרת בפועל מעבודתך בחברה. אם בשל הכוונה לבצע לך הרעת תנאים ובאם בשל הכוונה לפטר אותך בפועל ולהעביר אותך לחברה אחרת. רצוי שבאם אתה מתפטר בשל הרעת תנאים תקדים מכתב התראה להפסקת עבודתך.

      • לא מובנת לי תשובתך
        יוסי | 18/08/2008 09:00

        מה יקרה אם לא יריעו את תנאי? מה נחשב כהרעת תנאים? האם עצם העובדה כי לא אנהל- יכול להיחשב כהרעת תנאים? האם העברתי לחברת "האם " שלנו נחשבת פיטורין?