תודות

  • שיר ורד - נבקש לומר לך תודה מכל הלב
    מערכת | 17/08/2008 17:12

    שיר ורד שלום רב, הרשה לי להודות לך באופן אישי על ההשקעה הרבה בפורום דיני עבודה(ולאורך זמן), במענה למאות פונים מידי שבוע יחד עם המנהלים האורגניים של הפורום. אתר הפורומים המשפטיים מבקש להפוך אותך למשתמש בכיר בפורום, מה שמכונה כאן משתמש פלטינה (שצבעו פלטינה כאמור בתחתית העמוד). אודה לך באם תסכים למחווה צנועה זו. אנא צור קשר בהקדם האפשרי עם מערכת האתר כדי שנוכל לדאוג לכך, בפנייה פשוטה אל מייל זה: info@lawforums.co.il בברכה, אדי סוברי, עו"ד מנכ"ל אתר הפורומים המשפטיים

    • תודות
      עו"ד רענן קריב | 18/08/2008 09:27

      שיר, אין די מילים כדי להודות לך על המלאכה המצויינת שאתה עושה כאן. עזרתך לפונים - וגם למנהלים - לא תסולא בפז. תודה תודה תודה.