כן, בתנאי

  • אי תשלום ביטוח מנהלים
    נועם | 03/08/2008 13:00

    האם אי תשלום ביטוח מנהלים , לאחר 13 חודשי עבודה, כפי שכתוב בחוזה עליו חתמתי, הינו עילה להתפטרות שדינה פיטורים ? יש לציין שמדובר בעיכוב של חודשיים עד כה (ועוד היד נטויה...)

    • כן, בתנאי
      שיר | 03/08/2008 15:02

      עלייך לתת התרעה על כך שהמעסיק לא מקיים את חלקו בהסכם העבודה בנושא זה ולדרוש ממנו לתקן זאת בשכר הקרוב (רטרואקטיבית) ולציין שבמידה ולא יתקן תתפטרי בגין תנאי עבודה שאין לצפות מהעובד להמשיך ולעבוד. רק אם המעסיק לא יתחיל להפריש, תוכלי להתפטר עם הודעה מראש כחוק. יש לציין שאין ביטחון מלא שתקבלי את הפצויים במקרה כזה, כי חלק מבתי הדין עשויים לקבל טענה של המעסיק כי יכלת לתבוע את זכותך על פי החוזה ולא היתה הצדקה להתפטרות.