עבודה בשמש

  • התעלמות המעביד מהמלצת רופא
    יניב | 31/07/2008 21:13

    שלום, בעקבות מחלת עור קיבלתי המלצה, מרופא עור, לא להיחשף לשמש.במקום עבודתי העבודה נחלקת ל 2, בחוץ=שמש או בפנים=אין שמש.כשפניתי למעסיק שלי עם ה"פטור" הוא לא אהב את הרעיון וביקש מהסדרן עבודה לשבץ אותי כמה שיותר משמרות בחוץ.כל ניסיון לדבר איתו {מעסיק} עלו התוהו.מה אפשר לעשות בנידון?תודה

    • עבודה בשמש
      עו"ד אריק שלו | 03/08/2008 16:57

      באפשרותך לפנות אליו במכתב בעניין זה. באם לא יגיב את יכולה להתפטר בשל מצב בריאותי שאינו מאפשר את המשך העבודה. באפשרותך ליצור עימי קשר בפנייה דחופה ככל שתדרשי לעזרה נוספת.