כנראה שלא

  • התפטרות עקב אי קיום הבטחה
    שי | 31/07/2008 10:23

    שלום, אני משמש כמנהל שיווק ומכירות בחברת הי טק קטנה, עקב גידול בעומס, הובטח לי על ידי המנכ"ל גיוס עוזר/ת שיווקית, לאחר שראיינתי מספר מועמדים, התחרט המנכ"ל וסירב לגייס עבורי פונקציה זו, ברצוני לעזוב את מקום עבודתי עקב הלחץ והעומס ואי הבאת עזרה, האם אני זכאי לפיצויים? ואם כן ויש לי מרכיב קבוע של עמלות האם הפיצויים כוללים אותן? תודה מראש, שי

    • כנראה שלא
      שיר | 31/07/2008 12:25

      אתה רשאי לתבוע תשלום בגין שעות נוספות אם אינך מתוגמל על כך, או לעבוד בפחות לחץ גם אם זה אומר שפחות עסקאות ייסגרו.

      • בבקשה תענו לי אם הבטחה לגיוס עוזר/ת והפרתה אחר כך
        שי | 31/07/2008 17:52

        הובטחה לי עזרה ולאחר שראיינתי מספר עובדים המנכ"ל התחרט וסירב לגייס עבורי עזרה, ברצוני לעזוב, האם אלמנט זה נחשב הרעה או הפרה שבגללם אני יכול לעזוב ולקבל פיצויי פיטורין? על עניין זה לא ענית לי. תודה, שי

        • תשובה
          שיר | 31/07/2008 19:07

          אם היה מדובר בתנאי בהסכם עבודה יתכן שכן, אם מדובר בהטחה כללית כחלק מארגון העבודה השוטף אז כנראה שלא.

          • זו הייתה הבטחה בעל פה והוא אף ראיין מועמדת מתאימה
            שי | 03/08/2008 11:28

            לאחר שאף ראיין מועמדת הוא התחרט ונותרתי עם ההבטחה ועם עומס העבודה וברצוני להתפטר על בסיס זה האם לא אוכל לעשות כן ולהיות זכאי לפיצויים?