הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

הצעות חוק

  • הארכת חופשת לידה
    ענבל | 21/07/2008 09:50

    שלום, האם הצעת החוק בעניין הארכת חופשת הלידה מ- 14 ל- 16 שבועות כבר עברה בקריאה כלשהי למעט קראיה טרומית? באינטרנט מפורסם שרק אישור בוועדה לקידום מעמד האישה נוסח להעלאה לקריאה ראשונה ואילו אתמול בחדשות פרסמו שהצעת החוק כבר אושרה אתמול בקראיה שנייה. אשמח אם תוכלו לעשות סדר בבלאגן תודה

    • הצעות חוק
      עו"ד רענן קריב | 21/07/2008 10:03

      אנו למדים על מעברן של הצעות חוק בכנסת מהתקשורת. את הבדיקה הזו גם את יכולה לעשות, אין לנו יתרון על פניך. בהצלחה ולידה קלה.