הודעה מוקדמת בדיני עבודה

  • תשלום הודעה מוקדמת
    שני | 16/07/2008 09:32

    בוקר טוב, אני עובדת בחברה מזה שנתיים וידוע לי כי עליי לתת הודעה מוקדמת של חודש ימים, לאחר שלושה שבועות התבקשתי לעזוב. האם על הבוס שלי לשלם לי את הימים הנותרים עד לתום חודש ימים? תודה..

    • הודעה מוקדמת בדיני עבודה
      עו"ד רענן קריב | 16/07/2008 10:17

      לא הבהרת אם התפטרת או פוטרת. אם התפטרת, נתת את ההודעה המוקדמת בה את חיבת (חודש) והמעסיק ביקש ממך להפסיק לבוא באמצע התקופה, את זכאית למלוא התשלום עבר כל התוקפה. אם את על דעת עצמך החלטת לא לבוא יותר אינך זכאי לתשלום עבור יתרת התקופה.