תוספת-האם ניתן לראות בזה כהלנת שכר?

  • קנס מהעבודה.
    יוני. | 12/07/2008 16:08

    לא הגעתי ליום עבודה, הבעלים של המקום התקשר למשרדי החברה "קפה הלל" וביקש מהם כי ינכו מתלוש המשכורת שלי 200 ש"ח, האם דבר זה נמוגד לחוק? שכן לא נפתח הליך משמעתי נגדי. מה משמעות הליך משמעתי, מי הם היושבים בהליך זה? בברכה, יוני.

    • תוספת-האם ניתן לראות בזה כהלנת שכר?
      יוני. | 12/07/2008 16:08

      ובכך לדרוש את הפיצויים בהתאם, לפי החוק עם האחוזים המצטברים.

      • "קנס" - הלנת שכר על פי דיני העבודה
        עו"ד רענן קריב | 13/07/2008 09:20

        על פי התיאור בהחלט מדובר בהלנת שכר. ניתן להגיש תביעה לקבלת הסכום. פיצויי הלנה - בדרך כלל תוכל למצוא אותם בספר החוקים ולא בחשבון הבנק שלך. זה המצב בפועל. sorry.