פיצויי פיטורין

  • פיצויי פיטורין למתפטרת
    יעל | 06/07/2008 14:09

    במהלך השנים 2001-2003 עבדתי בבאר שבע והתגוררתי בלהבים. בספט' 03 התפטרתי ממקום עבודתי על מנת להתחיל בלימודי תואר ראשון במכללת ספיר, ועל כן עברתי מס' שבועות לאחר מכן דירה לשדרות ובה גרתי מעל לחצי שנה. עם זאת, לא שיניתי את מקום מגורי בתעודת הזהות אבל יש ברשותי חוזה להשכרת דירה בשדרות על שמי. בדקתי את התקנות לפיצויי פיטורין, ובהן מופיעה שדרות כאזור פיתוח. האם העובדה שעברתי דירה מס' שבועות לאחר סיום ההעסקה בפועל תשפיע על זכאותי לפיצויי פיטורין ? גיליתי על האפשרות לזכאות לפיצויים רק עכשיו - האם לפרק הזמן שחלף יש משמעות או שאני בכל מקרה זכאית לפיצויים ? מה הצעד הבא עבורי ? תודה מראש !.

    • פיצויי פיטורין
      הדס | 06/07/2008 15:28

      למיטב זכרוני את יכולה לתבוע פיצויי פיטורין עד 7 שנים לאחר ההתפטרות (פיצויי הלנה לא תוכלי לדרוש). אם תצליחי להוכיח שהתפטרת לשם מעבר למגורים בשדרות תוכלי לקבל את הפיצויים. אני לא בטוחה שהחוק חל על מי שעבר כתושב זמני על מנת ללמוד.

      • תודה, אבל אשמח לתשובה מעו"ד  לת
        יעל | 06/07/2008 18:37

    • דילגת על שאלתי, אשמח לתשובה !!!  לת
      יעל | 07/07/2008 18:18