העתקת מקום מגורים

  • התפטרות בעקבות לימודים (ומעבר מקום מגורים)
    טלי | 18/06/2008 10:16

    שלום רב, ברצוני לברר על הזכות לפיצויי פיטורין במקרה ואני מתפטרת ממקום עבודתי , בו אני עובדת כשלוש שנים, בעקבות התחלת לימודים באוניברסיטה (הסבה מקצועית). אגב, האונברסיטה מרוחקת מעל מאה קילומטרים ממקום מגורי ועבודתי כיום. תודה רבה, טלי

    • העתקת מקום מגורים
      עו"ד אריק שלו | 18/06/2008 10:53

      לימודים באוניברסיטה הם לא סיבה להתפטרות ולקבלת פיצויי פיטורין. אני ממליץ לפתוח את חוק פיצויי פיטורין והתקנות ולבדוק שם לגבי עילות ההתפטרות.

    • עד כמה שזכור לי קיימת פסיקה או חקיקה
      לוריה שמעון | 18/06/2008 11:31

      ובה נאמר כי אין זה משנה אם העובד מתפטר או מפוטר בשני המקרים הוא זכאי לפיצויי פיטורין, לוריה שמעון.

      • התפטרות
        עו"ד אריק שלו | 18/06/2008 11:58

        נכון להיום ככול הידוע לי לא קיימת חקיקה או פסיקה המחייבת תשלום פיצויים למתפטר בנסיבות המפורטות.

    • באיזה ישוב את גרה ולאיזה ישוב תעברי לגור?  לת
      שיר ורד | 18/06/2008 14:37