הגבלת עיסוק

  • הגבלת עיסוק מעבר לשעות העבודה
    ציקי | 18/06/2008 00:02

    האם מעביד רשאי להגביל את עיסוקיו של עובדו בשעות שאינן שעות העבודה, גם אם אינן קשורות כלל לעיסוקו אצל המעביד?

    • הגבלת עיסוק
      עו"ד אריק שלו | 18/06/2008 07:17

      בדברים הקשורים ליחסי העבודה כגון עבודה נוספת ו/או תחרות עם המעסיק ו/או שימוש בידע של המעסיק ניתן להגביל את העובד בין השאר בהתאם לעיקרון תום הלב.

    • הגבלת עיסוק
      שיר ורד | 18/06/2008 13:57

      המעסיק רשאי להגביל עובד המועסק במשרה מלאה מלעבוד במקומות נוספים. האיסור חייב להיות בהסכמת העובד, קרי במסגרת חוזה עבודה,נהלי מעסיק שהובהרו לעובד באת קבלתו לעבודה או התחיבות אחרת שנתן העובד במועד מאוחר יותר.