נ.ב.

  • חישוב פיצויי פיטורין
    דלית | 12/06/2008 17:21

    שלום, כיצד מחשבים פיצויים אם אני עובדת לפי שעות ומקבלת בונוס ? השכר שלי מורכב מ: *)שכר יסוד משתנה(מס' שעות*תעריף לשעה) *)בונוס לפי מכירות. חשבת השכר אמרה שהמשכורת הקובעץ תהיה לפי החישוב הבא: ממוצע משכורת יסוד בכל חודשי עבודתי בחברה(3 שנים) כפול הפרמטר 0.8 (מספר השעות שלי בחודש אחרון לחלק בתקן משרה) . האם זה עפ"י חוק ? האם צריך לכלול גם את הבונוס ? אני כמובן מעוניינת בחישוב לפי משכורת אחרונה(כולל בונוס). תודה מראש, דלית הערת מערכת: לקריאה אודות חישוב פיצויי פיטורין >>

    • נ.ב.
      דלית | 12/06/2008 17:26

      נ.ב. הבונוס הוא על מוצרים שמכרתי, מכל מוצר אני קיבלתי % אחר לבונוס. זה לא בונוס שנתי אלא ממש לפי עבודה. תודה, דלית

      • שכר קובע
        עו"ד אריק שלו | 13/06/2008 09:03

        ה"בונוס" הוא שכר בהתאם לתפוקה. אשר על כן, הוא חלק משכר קובע. יש לעשות ממוצע שכר יחד עם הבונוס.

        • חישוב פיצויי פיטורין לעובד שעתי
          דלית | 13/06/2008 09:40

          תודה! ומה לגבי אופן החישוב שתיארה החשבת : ממוצע משכורת יסוד בכל חודשי עבודתי בחברה(36 משכורות) כפול הפרמטר 0.8 (מספר השעות שלי בחודש אחרון לחלק בתקן משרה) . האם זה עפ"י החוק לעובד שעתי ? הערת מערכת: לקריאה נוספת:חישוב פיצויי פיטורין

          • חישוב פיצויי פיטורין - קריאה נוספת
            אתר הפורומים | 15/07/2008 12:47

            לקריאה נוספת, מקצועית, אודות חישוב פיצויי פיטורין ראי: חישוב פיצויי פיטורין