הודעה מוקדמת

  • חוק הודעה מוקדמת לפיטורים והתפטרות - אי מתן הודעה מוקדמת
    עופר | 06/06/2008 00:10

    במידה ואני מתפטר ואיני מעוניין לתת למעסיק הודעה מוקדמת של חודש ימים, אלא לסיים את עבודתי מיידית. האם הנ"ל חוקי ומותר ? האם המעסיק יכול לתבוע אותי על כך או רק לקזז את ימי החופש הצבורים או המשכורת ל-30 היום הנ"ל ? תודה מראש עופר

    • הודעה מוקדמת
      עו"ד איתמר בן גוזי | 06/06/2008 21:01

      במידה ותעזוב מבלי לתת הודעה מוקדמת, זכותו של המעביד לקזז לך את תקופת ההודעה המוקדמת מיתרת השכר ו/או פדיון החופשה שנותר לך ו/או הפרשים אחרים שנותרו לתשלום. במידה ואין ממה לקזז יש למעביד עילת תביעה נגדך, אבל אני לא מכיר הרבה מעבידים שהגישו תביעה שכל עילתה

    • חוק הודעה מוקדמת - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 15/07/2008 11:40

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות חוק הודעה מוקדמת ראה: חוק הודעה מוקדמת