תשובה

  • הפרת חוזה בגין מעבר דירה
    ורד | 04/06/2008 19:22

    אני עובדת בחברת אבטחה וחתומה על חוזה שיגמר באוקטובר, בעוד כחודש וקצת אני עוברת דירה עקב שינוי תפקיד של בן זוגי אשר משרת בצבא קבע חשוב לי לציין שאנחנו לא נשואים ומתכננים בקרוב להתחתן. המרחק בין הבית הנוכחי לבית החדש הינו כ80 ק"מ, ישנה שלוחה נוספת לחברה שהמרחק שלה מהבית החדש הינו כ50 ק"מ. השאלה היא האם הם יכולים לקנוס אותי על הפרת חוזה והאם הם יכולים לחייב אותי לעבוד בשלוחה הקרובה יותר לבית החדש למרות שמרחק הניסעה עולה על 40 ק"מ?

    • תשובה
      שיר ורד | 04/06/2008 21:36

      אם חתמת על התחיבות כספית בגין הכשרה, אז הם יכולים להפעיל את ההתחיבות אם את מתפטרת מכל סיבה שהיא.