כן.מותר.

  • שאלה חשובה
    עמבר | 04/06/2008 14:36

    שלום רב, אני בת 18 וטרם התגייסתי פנתה אלי חברה של דוגמניות/דיילות שאני אעבוד כדיילת עבורם, ביקשו שאהיה דיילת באחד הכנסים שהם עורכים ובתמורה אקבל שכר שעתי (של 25 ש"ח לשעה) לאחר שעבדתי עבורם כדיילת, נמסר לי מהם שעל מנת אוכל לקבל את השכר המגיע לי עלי לפנות למס הכנסה ולבקש אישור ניכוי מס במקור מאמנים. האם מותר להם לעשות זאת?

    • כן.מותר.  לת
      עו"ד רענן קריב | 04/06/2008 15:30

    • הערה
      שיר ורד | 04/06/2008 21:25

      את לא חייבת לפנות למס הכנסה ולהביא אישור, אבל במקרה כזה על המעסיק להוריד מס הכנסה וביטוח לאומי בהתאם לחוק , וזה יכול להגיע עד 60% מהשכר.