טיפולי פוריות

  • שאלה
    DIDI | 28/05/2008 18:55

    שלום, ראשי ברצוני להודות לך על הפורום המבורך ... התפטרתי ממקום עבודתי ועליי לתת 30 יום הודעה מוקדמת. במהלך ההודעה המוקדמת (בחודש יוני) עליי לעבור טיפוליי פוריות שיצריכו ממני להעדר כ-4 ימים מהעבודה. שאלתי אליך היא, האם 4 ימים אלו מחושבים מיתרת החופש שנותרה לי (אני זכאית ל-18 ימיי מחלה בשנה, אבל בגלל שבשנת 2008 אני עובדת כחצי שנה, אז מגיעים לי 9 ימיי מחלה) , או שמגיעים לי ימיי מחלה ספציפיים בגין מחזור הטיפול של חודש יוני? אם כן, אז כמה ימים מגיעים לי ? המון תודות !

    • טיפולי פוריות
      עו"ד רענן קריב | 29/05/2008 21:58

      לטיפולי פוריות מגעים ימים נוספים מעבר לימי המחלה. מאחר ומדובר ב-4 ימים לחודש עבודה אחרון, המכסות לא רלוונטיות ויש לך מספיק.

      • בהמשך לשאלתי
        DIDI | 02/06/2008 08:58

        ניצלתי את 9 הימים המגיעים לי, לכן אי אפשר לקזז את ימיי הטיפולים שאצטרך בימיי המחלה "הרגילים" שלי. כמה ימים לפי החוק עליי לקבל לכל סדרת טיפול, והאם עליי לתת מכתב מבי"ח שאני נמצאת בטיפולי פוריות על מנת שאהייה זכאית לימים האלו? תודות !