תשובה- עו"ד תמר הר-פז

  • התפטרות והודעה מראש
    לילי | 24/05/2008 10:48

    שלום, ב-29/5/08 אני מתכוונת להתפטר מעבודתי ואני מחוייבת לתת למעביד 30 יום הודעה מראש. ראיתי ביומן שהיום ה-30 להודעה מראש יוצא ב-27/6/08 - יום שישי, כלומר שיום עבודתי האחרון יהיה ה-26/6/08 יום חמישי. רציתי לדעת האם המעביד צריך לשלם לי גם על היום ה-30 (27/6/08), או שבגלל שזה יוצא ביום שישי ואני לא עובדת ביום שישי, הוא לא ישלם לי על היום הזה, במסגרת 30 יום הודעה מראש שנתתי לו? תודה רבה, לילי

    • תשובה- עו"ד תמר הר-פז
      tamarnet | 25/05/2008 14:35

      תקופת ההודעה המוקדמת הינה קלנדרית והתשלום עבור התקופה הזו משולם באופן זהה לתשלום הניתן במהלך כל תקופת העבודה.