בהצלחה

  • מבקש לבדוק תוכן מכתב לגבי ניסוח בפאן המשפטי מקצועי
    דוד אלטמן | 20/04/2008 16:07

    לכבוד : מר אבי דיכטר השר לביטחון פנים . הנדון: אזרחים עובדי משטרה 1 .כבוד השר הנכבד, שמי דוד אלטמן תושב העיר מודיעין .אני בחור נכה ,אשר בכל מעודי ביקשתי להתגייס למשטרה שם שרת אבי במשך 26 שנה כקצין משטרה . 2. תשובתם של כל גורמי הגיוס של המשטרה הייתה חד משמעית לקבלני בסייגים של פטור כושר מבצעי וממבחני כשירות פיזיים,אך לצערי הגברת דאז ראש אגף משאבי אנוש הגברת אסתר דומיניסיני בשיחתה איתי שמהדהדת בראשי עד היום גם לאחר 11 שנה .זאת לאחר שאני באותו זמן חדור מחשבה של גיוס למשטרת ישראל .מתקבל לשיחה אישית עם הגברת דומיניסיני בא נכח דאז הרל"ש האישי שלה אז מפקח יוסף קדם אמרה הגברת וזאת אני מציין ציטוט מדויק ממכתבה שנאמר: "למרות הסימפתיה לבחור לא רואה לנכון לגיסו למערכת וזאת בשל סיבות הידועות לו..... אך תבחן אפשרות לקבלו כאזרח עובד משטרה " . אומר ואציין כי הסיבות לשלילתי הנם העובדה שאני אדם עם מוגבלות פיזית מוטורית ולא סיבה אחרת שהיוותה לי לרועץ (בחינות או מבחנים כל שהם שלא נערכו לי ). 3. במהלך תפקודי במערכת ברבות השנים צברתי תעודות הוקרה על פעילות ברוכה למען הקהילה ומכתבי תשבחות לאין ספור .אך המערכת המשטרתית בהנחייתה של דאז ניצב אסתר דומיניסיני החליטה להתעלם מכך ולפסול על הסף את גיוסי . 4. גויסתי כאזרח עובד משטרה ואני עדיין משרת בה תוך קבלת תשבחות גם בשנים האחרונות ומסייע רבות בתחנה בה אני נמצא. 5. כבוד השר הנכבד ברצוני להביא בפנייך את העובדה כי באם תחליט המערכת המשטרתית לפטר גורפת את האזרחים עובדי המשטרה אני ואחרים נבלע לתוך מעגל האבטלה ,דבר שזו לא מטרתנו . 6. ברצוני להציג בפנייך את העובדה שכל חיי חונכתי שמוגבלות פיזית היא לא מכשלה כדי להשיג דברים ולענייננו גם מקום עבודה.יש אפשרות להשתמש ביכולות האחרות של אותו אדם על מנת לשנע תהליכים באותו גוף .למצות בו את הטוב ולא את הרע.לא להדיחו מהמערכת, רק להשתמש ביכולותיו הייחודיים על מנת לקדם את תפיסת הגוף בו אני משרת וממילותך שנכתבו אליי בתאריך 6/5/2007 .בו אתה כותב לי כי הנחיתה את משטרת ישראל להגביר את הנוכחות המשטרתית באזורים בעלי ריכוז עבירות המשפיעות על ביטחון האישי של האזרח. השארות אזרחים עובדי משטרה בעמדותיהם תגרום להעצמת הגוף המשטרתי ואפשרות לתת לכוחות המבצעיים להלחם בפשיעה והמשך נתינת שירותים לקהילה. 7. סבורני שכבוד השר לא ייתן לי ולאחרים כמותי אזרחים עובדי משטרה להיבלע למעגלי האבטלה האיומים ויעשה הכל שביכולתו להשאירנו בגוף בו אהבנו לשרת ואני אומר רחשי ליבם של כ700 עובדי קבלן ,לערך המשרתים בתוך הגוף המשטרתי. 8 . כולי תקווה ,שפנייתי הישירה לכבודו לא תהווה לי לרועץ. בעודי מציין פרטיי האישיים והרגשתי ממהלך הדברים בנושא אזרוח משרות במשטרת ישראל ותשמש מנוף לראות את האזרחים כחלק בלתי נפרד ומסייע למערכת בלי סימת מכשלות מיותרות . בברכה ובתקווה למתן פתרון הולם ולא פוגע אלטמן דוד –אזרח עובד משטרה מודיעין מגדל עוז 7/13 מיקוד 71703

    • בהצלחה
      עו"ד דרור חייק | 21/04/2008 10:17

      ראשית כל הכבוד על היוזמה והרצון לתרום שנית - לא ניתן לנסח או לתת ייעוץ מהסוג שביקשת דרך הפורום אם אתה כבר שולח מכתב "מהלב", עדיף שינוסח על ידך ולא ע"י עו"ד בכבוד רב דרור חייק, עו"ד