ביטול הסכם פשרה

  • ביטול הסכם פשרה.. כיצד?
    זיו | 20/04/2008 15:18

    תבעתי את המעביד על הלנת שכר פיצויי פיטורים לא נכונים שעות נוספות .. ועוד. לפני שבוע היה כמו משפט רק עם רשמת שלחצה עלי להתפשר ולמעשה ניהלה את הדיון עם המעביד. היא לא נתנה לי לדבר . וממש השתיקה אותי .אמנם חתמתי אך הרשמת ממש כפתה עלי לחתום על הסכם הפשרה אבל אני מתחרט. איך אפשר לתקוף את פסק הדין? ואיך אני עושה זאת? וכמה זמן יש לי?

    • ביטול הסכם פשרה
      עו"ד דרור חייק | 21/04/2008 10:19

      שלום רב, לאחר חתימת הסכם הפשרה בבית הדין לעבודה הוא מקבל תוקף של פסק דין אינך יכול לבטל אותו כי הוא נחתם בהסכמתך ובנוכחותך לפי דעתי הסיכוי אפסי לגמרי בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

    • מי זאת השופטת \ רשמת
      מופלאת | 08/06/2014 21:03

      אשמח אם תיצור איתי קשר זה הפך להיות מכת מדינה
      נצא להפגנה נגד לחץ בלתי סביר