חישוב פיצויים לאחר לידה

  • פיצויים לאחר לידה
    נועה | 13/04/2008 19:26

    התפטרתי לאחר לידה. המעביד חישב את תשלום הפיצויים ולא לקח בחשבון את 3 החודשים בהם הייתי בחופשת לידה, לטענתו מפני שאני עובדת על פי שעות ומשכורתי משתנה מחודש לחודש. מה הדין?תודה מראש

    • חישוב פיצויים לאחר לידה
      עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 06:54

      שלום רב, שלושת חודשי חופשת הלידה נלקחים בחשבון מבחינת הוותק לפיצויים לכל דבר ועניין בכבוד רב, דרור חייק, עו"ד

      • על פי איזה שכר
        נועה | 14/04/2008 09:14

        תודה על התשובה. רק רציתי עוד לדעת, איך מחשבים את הסכום המגיע לי בחופשת הלידה אם אני עובדת על פי שעות ומשכורתי משתנה מחודש לחודש.

        • חישוב דמי לידה
          עו"ד דרור חייק | 15/04/2008 10:43

          שלום רב, חישוב דמי הלידה המשולמים לך בחופשת הלידה נעשה ע"י המוסד לביטוח לאומי, עפ"י ממוצע המשכורות בחודשים שקדמו לו לשאלות נוספות פני לפורום המוסד לביטוח לאומי בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

          • הכוונה היתה לגובה הפיצויים בחודשים בהם הייתי בחופשת לידה
            נועה | 16/04/2008 00:27

            אני מתנצלת , לא ניסחתי את השאלה כמו שצריך. כוונתי היתה, איך המעביד אמור לחשב את גובה הפיצויים בשלושת החודשים בהם הייתי בחופשת לידה. תודה