שכר מינימום

  • שכר מינימום
    דוד ג. | 11/04/2008 22:53

    שלום. הנני מקבל שכר חודשי נמוך בסך 4000 ש"ח, עובד חמש פעמים בשבוע - 9 שעות בכל יום. (תשע עד שש). המעביד הראה לנו (שישה עובדים בעלי משכורת זו) כי שכר המינימום החודשי עומד על פחות, אך לאחר מחקר יותר מעמיק שמתי לב כי שכר המינימום החודשי אכן עומד על פחות אבל מתייחס לשעות עבודה מועטות יותר. שאלתי מתחלקת לשתיים: 1. האם נעשית פה עבירה מתמשכת על חוק שכר המינימום? 2. מה קורה אם השכר מוגדר כשכר גלובלי של 4000 לחודש ובנוסף משולמות שעות נוספות. כלומר האם ההגדרה שכר גלובלי מתירה את המצב בו השכר החודשי עומד על 4000 ש"ח ובנוסף מתקבל תשלום נפרד עבור שעות נוספות. בתודה מראש- דוד ג.

    • שכר מינימום
      עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 06:49

      שלום רב, שכר המינימום הוא 3710 ש"ח למשרה מלאה הכוללת 43 שעות שבועיות אם אתה מקבל מקבל - אתה זכאי להפרש לא הבנתי את שאלתך השנייה - עבור שעות נוספות אתה זכאי לשכר, כן גלובלי-לא גלובלי בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • שכר מינימום - קריאה נוספת
        אתר הפורומים | 15/07/2008 12:05

        לקריאה נוספת, מקצועית, אודות שכר מינימום ראה: שכר מינימום