חופשה שנתית

  • לגבי ימי חופשה שנתית
    יוסי | 10/04/2008 14:18

    ראיתי את החוק. שאלתי היא כזאת: אני עובד משרה מלאה. 5 ימים בשבוע (ללא שישי-שבת). לפי מה שהבנתי מהחוק מגיע לי 12 ימים בשנה (14 פחות 2 ימי שישי). האמנם? אם כן, אז מה הדין אם אני לא לוקח את החופשה ברצף, אלא מפזר את 14 ימי החופשה במהלך השנה? האם במקרה כזה אוכל לטעון שיום שישי לא נופל במהלך החופשה, כיוון שלא לקחתי שובע שלם ברציפות?? ובכל - האם ניתן לפזר אתימי החופשה לימים בודדים על פני כל השנה או שחייבים לקחת אותם ברצף? תודה

    • חופשה שנתית
      עו"ד דרור חייק | 11/04/2008 06:43

      שלום רב, החופשה היא רצופה והמעסיק קובע מתי תנצל אותה אינך יכול לפזר אותה וכך לקבל 14 ימים בודדים שכן אתה זכאי ל-12 יחד עם זאת, אם מעסיקך יסכים לכך - אין בעייה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • חופשה שנתית - קריאה נוספת
        אתר הפורומים | 15/07/2008 12:43

        לקריאה נוספת, מקצועית, אודות חופשה שנתית ראה: חופשה שנתית