פיטורי עובדת בהריון

  • פיטורין
    לילך | 09/04/2008 19:57

    קיבלתי לעבודה עובדת שהיא בהריון . היא כרגע עובדת אצלי 3 חודשים האים אני יכולה לפטר אותה כרגע תודה .

    • פיטורי עובדת בהריון
      עו"ד דרור חייק | 10/04/2008 12:50

      שלום רב, אסור לפטר עובדת בהריון שעובדת אצלך למעלה מ-6 חודשים ללא אישור משרד התמ"ת במקרה של עובדת פחות מ-6 חודשים מותר לפטר, אבל אסור שהפיטורים יהיו קשורים להריון, ולא חסרים מקרים בהם עובדות פוטרו לאחר חודשיים, ארבעה וחמישה וכן קיבלו פיצוי. לכן, איני מייעץ לך דבר ואם אתה רוצה להיות רגוע - פנה למשרד התמ"ת ובקש את אישורם לפיטורים הסבר להם שהעובדת בתקופת ניסיון ואינה מתאימה לדרישותיך בכבוד רב דרור חייק, עו"ד