דמי הבראה

  • הבראה
    אביטל שרון | 08/04/2008 13:34

    שלום, אני עובדת במקום עבודתי שנה מתוכם חודשיים הייתי בחל"ת - האם מגיע לי הבראה עכשיו או רק בעוד חודשיים?

    • דמי הבראה
      עו"ד רענן קריב | 08/04/2008 13:40

      לא הבהרת באיזה חל"ת מדובר. ככלל חל"ת של יולדת, למשל, אינו נושא וותק. החל"ת היה מוסכם? כפוי? י אפשר להשיב בלי להבין מה היה כאן.

      • הבהרה להבראה
        אביטל שרון | 08/04/2008 14:50

        החל"ת היה לדעתי כפוי - מדובר בעבודה במוסד חינוכי (לא מורה) שיוצא לחופשת הקיץ ועל כן בחודשי הקיץ לא עבדתי.

        • חופשת קיץ
          עו"ד רענן קריב | 08/04/2008 16:02

          חופשת קיץ אינה חל"ת ואינה עוצרת את מירוץ הוותק לצורך דמי הבראה.