הפרשת תנאים סוציאליים מעמלות

  • הפרשות המעביד לשכר מעמלות
    ר.ר | 02/04/2008 11:03

    אני עובד כשכיר ומקבל אף עמלות על מכירת ביטוחים, אין ביני ובין המעסיק הסכם על הפרשות. האם המעסיק חייב להפריש בגין פיצויים,תגמולים וקרת השתלמות. העמלות המשולמות הם קבועות מיידי חודש בחודשו

    • הפרשת תנאים סוציאליים מעמלות
      עו"ד רענן קריב | 03/04/2008 14:13

      התשובה חיובית עמלות הן בגדר שכר לכל דבר ועניין.

      • הפרשות תנאים סוציאלים לשכר מעמלות
        ר.ר | 03/04/2008 15:39

        תודה על תשובתך בענין ההפרשות. היות וההפרשות לא הופרשו במשך מס' שנים מה על המעסיק לעשות? להפריש מתחילה במכה? להפריש בתשלומים? האם הוא פטור מההפרשות עקב חוסר ידע?