הגשת תביעה

  • למי בדיוק פונים והאם עלי להודיע למעביד כי אני תובעת אותו
    ערד ד | 01/04/2008 20:44

    לא קיבלתי פיצויי פיטורין ואני מבקשת לתבוע את מעבידי. בידי הטפסים הדרושים לכך (מהאינטרנט). אני גרה בפרדס חנה. לבית דין של איזה עיר עלי לפנות? והאם עלי להודיע למעביד כי אני תובעת אותו, או שמא בית הדין עושה זאת ?

    • הגשת תביעה
      עו"ד רענן קריב | 03/04/2008 11:15

      הסמכות המקומית היא לבית הדין שבאזור שיפוטו התבצעה העבודה. לא כתבת איפה מקום העבודה.

      • מקום העבודה הינו בחדרה. תודה על התשובה  לת
        טלי | 04/04/2008 00:21

        • מעביד בחדרה
          עו"ד רענן קריב | 04/04/2008 13:12

          הסמכות המקומית היא לבית הדין האזורי לעבודה בחיפה. הוא נמצא בהיכל המשפט ברח' פל ים 2 בעיר התחתית בחיפה. בהצלחה.

          • כתובת בית דין לעבודה
            ערד ד | 05/04/2008 23:30

            רוב תודות