שעות וספות וחוזה "גלובלי"

  • עזרה
    שמואל | 01/04/2008 18:56

    שלום רב , הנני עובד בחברה קמאונעית בתור אחראי משמרת על בסיס שכר גלובלי . לצערי אני עובד כל חודש שעות נוספות רבות אך לא מקבל עליהן שום תמורה . אני לא יודע האם תפקידי הוא בעל אמון מיוחד שכן אני לא קובע מדיניות בחברה ויש מעליי מנהלים ישירים . בנוסף אני נכלל בסידור העבודה של כל העובדים ואין בתלוש השכר שלי סעיף שעות נוספות . אינני יודע מה לעשות אני נדרש לתת שעות נוספות לפי סידור העבודה ואני לא מקבל עליהם תשלום . מה עליי לעשות ? האם מגיע לי משהו ? איזה מסמכים עליי להמציא ( אין לי את סידורי העבודה אך יש לי את דוח"ת השעות ) ? תודה רבה , אשמח על כל מענה .

    • שעות וספות וחוזה "גלובלי"
      עו"ד רענן קריב | 01/04/2008 19:05

      צריך לבדוק את חוזה העבודה שלך ואת נסיבות עבודתך. ייתכן שיש לך עילת תביעה נגד המעסיק בגין שעות נוספות. . תוכל לפנות בפניה דחופה אם תרצה.

      • תודה , חידוד קטן .
        שמואל | 01/04/2008 19:29

        בכדי לסבר את האוזן אני בתחילת עבודתי הייתי עובד שעתי ועל כך קיבלתי גמול עבור שעות נוספות , אך ברגע שנהייתי אחמ"ש לא חתמתי על שום חוזה אחר אלא נאמר לי בע"פ שאני מקבל סכום X עבור חמישה ימי עבודה ו 9 שעות ביום . זה הכל האם בכל זאת יש לי עילה כי אין לי חוזה עבודה . אשמח לפנות אליך אך עליי לדעת שיש לי קייס . רב תודות .

        • שעות נוספות
          עו"ד רענן קריב | 03/04/2008 11:00

          החובה לשלם שעות נוספות אינה קבועה בחוזה אלא בחוק. אם אתה עובד 5 ימים ו--9 שעות ביום אינך עובד שעות נוספות. מעבר לכך יש לבדוק בפירוט.

          • תודה מקרב לב
            שמואל | 03/04/2008 11:22

            תודה רבה . אשמח להעזר בשרותיך בנושא זה ואחרים . הושאר כתובת מייל בגוף ההודעה . שוב תודה