חישוב פיצויי הפיטורים

  • חישוב פיצויי פיטורין
    נטע | 30/03/2008 11:44

    פוטרתי לאחר 6.5 שנות עבודה, עפ"י חשב החברה נאמר לי כי חישוב פיצויי פיטורין שלי לא ייעשה עפ"י המשכורת האחרונה משום שמתוך 6.5 השנים עבדתי שנתיים ראשונות לפי שעה - כעובד בשכר ועל שנים אלו אקבל לפני חישוב שונה. האם אין חשיבות לעובדה כי עבדתי לפי משכורת יותר מ2/3 מתקופת ההעסקה שלי, יש לציין כי בתקופה שהועסקתי לפי שעה המשכורת שלי היתה חצי מהמשכורת האחרונה שלי לפני הפיטורין, אני מרגישה כי הדבר נעשה כדי "לחסוך" עליי כסף ולפגוע בזכויות שלי האם יש משהו שביכולתי לעשות? הערת מערכת: לקריאה נוספת:חישוב פיצויי פיטורין

    • חישוב פיצויי הפיטורים
      עו"ד רענן קריב | 30/03/2008 13:00

      כאשר יש הבדל בין מתכונת ההעסקה בתקופות שונות (לא בגובה השכר), יש לחשב כל תקופה בנפרד. למשל, כאשר שיעור המשרה שונה יש לחשב לפי שיעור המשרה. זה הולך גם לטובת העובד כי אם למשל עבדת חצי משרה בסיום העבודה והמשכורת האחרונה היא חצי מהמשכורת שהתשכרת במשרה מלאה, מחשבים לפי משרה מלאה בתקופה הרלוונטית.