כספי פיצויין

  • כספי פיצויין
    א.א | 27/03/2008 14:57

    בעלי פוטר מהעבודה ולפני סיום העבודה הוא מיצא את כל ימי החופשה שלו כך שיצא שתום החופשה הסתימה באמצע החודש ומכאן שהמשכורת האחרונה היתה למעשה נמוכה ולא שכר היסוד שלו יש לי 2 שאלות א, לפי איזה משכורת יחושב סכום הפיצוייםהמגעים לו האם ע"פ שכר היסוד שמצויין בתלוש או ע"פ המשכורת האחרונה שלמעשה היא נמוכה משכר היסוד. ב. האם המעסיק היה חייב להפריש למבטחים לפנסיה לפי שכר היסוד או לפי המשכורת, אנא תשובתך בהקדם, הודה לך

    • כספי פיצויין
      א.א | 28/03/2008 07:07

      להדגמה המשכורת הבסיס הינה בערך 8500 ש"ח ואילו המשכורת האחרונה בפועל הממצא את ימי החופשה שבעלי יצא הינה כ-6200ש"ח ישנו פער משמעוי לפי איזה משכורת יחושב סכום הפיצויים

      • חישוב פיצויי פיטורים
        עו"ד רענן קריב | 29/03/2008 21:45

        א. לפי משכורת היסוד המלאה האחרונה (8500). ב. הפרשה לסוציאליות על פי השכר החודשי בפועל. אם עבד חלק חודש ההפרשה תהיה על משכורת אותו חודש.