פיצויי פיטורים

  • שיפור תנאים
    טליה.נ | 27/03/2008 13:18

    אני עובדת החברה כבר 8 שנים, לאחרונה באתי בבקשה לבוס להעלות לי את המשכורת או לחילופין לשפר לי את התנאים . הוא לא הסכים. אני יודעת בוודאות שעובדים אחרים שעובדים פחות שנים ממני יש להם תנאים יותר טובים ומקבלים יותר. האם יש סיכוי שאני אקבל פיצויים אם אני אעזוב מרצוני? ( הבוס לא נותן פיצויים למי שמתפטר מעצמו )

    • פיצויי פיטורים
      עו"ד רענן קריב | 29/03/2008 21:36

      על פי תיאוך התשובה שלילית. לא תיארת לא מקרה של הרעה מוחשית של תנאי העבדוה ולא יצירת נסיבות ביחסי העבודה שבהן לא ניתן לדרוש ממך לעבוד. אי שיפור אינו הרעה. מצב הנמשך שנים בו יש עובדים פחות ותיקים ששכרם גבוה יותר מעיד על הסכמתך למצב זה. אם תתפטרי לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים מכוח החוק.