פגיעה בחופש העיסוק

  • פגיעה בחופש העיסוק?
    רויטל | 19/03/2008 10:28

    בתקופה שבה לא עבדתי כלל כתבתי תגובה באתר מסויים והבעתי דעה על ליקויים בעבודת קולגות (לא באופן אישי)בארגון גדול שעבדתי באחד הסניפים שלו. משהו העביר זאת לידיעת הממונים ומאז נשללת ממני עבודה בתפקיד שלי למרות שהתנצלתי בע"פ ובכתב.מאז אני לא מצליחה להתקבל למקומות עבודה גם לא בתפקיד שבצעתי.הממונים אמרו לי שלא אוכל לחזור לתפקיד אלא לעבוד בעבודה זוטרה במקצוע. אני מבקשת לדעת האם יש כאן פגיעה בחופש העיסוק?

    • פגיעה בחופש העיסוק
      עו"ד רענן קריב | 19/03/2008 11:57

      השאלה היא מי הפוגע? והאם ניתן לראות במה שעשית חשיפת שחיתויות, שאז אמורה להיות לך הגנה מסויימת. חסרים יותר מדי פרטים כדי שאפשר יהיה לנות לך.תוכלי לפנות בפניה דחופה. אגב, זו דוגמא לכך שלמשפט אין תשובה לכל דבר, בוודאי לא לחוסר שיקול דעת...