חופשת לידה בהתמחות

  • חופשת לידה במהלך התמחות במשפטים
    לי | 12/03/2008 12:17

    שלום רב, אני עתידה ללדת כחודש (מעט פחות) לפני תחילת ההתמחות במשפטים (במגזר הציבורי) (עוד כ- 7 חודשים), האם עלי להודיע למעסיק העתידי כבר עתה על ההריון, האם יכולים לבטל לי את ההתמחות וכיצד תחושב חופשת הלידה שלי אם אצא לתק' הקבועה בחוק (14 שבועות), האם אצטרך להשלים אח"כ או שאוכל לצאת רק ל- 30 יום (כמס' ימי החופש שמגיעים למתמחה)

    • חופשת לידה בהתמחות
      עו"ד רענן קריב | 12/03/2008 12:20

      שאלתך נודעת לדיני ההתמחות ולשכת עורכי הדין. פני לפורום מתמחים.