התפטרות לצורך טיפול בילד

  • התפטרות לאחר לידה
    לאה | 10/03/2008 17:45

    שלום, ילדתי לפני כ- 8 חודשים ואני מעוניינת להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים. אני מודעת לחוק שמזכה אותי בפיצויי פיטורים אם אני מתפטרת עד 9 חודשים ממועד הלידה. שאלתי - האם מדובר ב- 9 חודשים קלנדריים או נספרים באופן שונה (כמו 30 יום * 9 = 270 יום.. או חישוב אחר) ? לדוגמא: אם ילדתי ב- 20/1/08 האם אני יכולה להתפטר (ולקבל פיצויי פיטורים) בתנאי שיום העבודה האחרון חל ב- 19/10/08 ? תודה.

    • התפטרות לצורך טיפול בילד
      עו"ד רענן קריב | 10/03/2008 20:11

      9 החודשים הם קאלנדריים. ההתפטרות נכנסת לתוקף מרגע ההודעה ולא בתום ההודעה המוקדמת. לכן התשובה לשאלתך היא חיובית.