עבודה בשעות נוספות

  • שעות עבודה
    נעמה | 03/01/2008 14:25

    שלום רב, לפני 4 חוד' התקבלתי לעבודה באחת מחב' הסלולר הגדולות בארץ. חתמתי על חוזה בו צויין מס' שעות העבודה - 9 ש'. לאחר שבועיים תמימים, הוסיפו עוד חצי שעה עבודה. האם זה חוקי? הוסיף עוד, כי חצי השעה שנוספה, נרשמה תחת שעות נוספות. האם מעביד יכול לחייב עובד על שעות נוספות? בברכה, נעמה

    • עבודה בשעות נוספות
      עו"ד רענן קריב | 03/01/2008 18:36

      תשובה חיובית, המעסיק רשאי לחייב את העובדת לעבוד בשעות נוספות, לא יותר מסך הכל 12 שעות עבודה (רגילות ונוספות) ליום. ומובן שעליו לשלם גמול שעות נוספות על פי חוק שעות עבודה ומנוחה.