בהמשך לשאלה לגבי דרגה

  • שאלה , הייתי אמורה לקבל דרגה לפני כ 4 שנים וטרם קיבלתיה, כששוב ביקשתי, נאמר לי אולי בשנה הבאה , מה ל  לת
    צפונית | 11/11/2007 18:56

    • בהמשך לשאלה לגבי דרגה
      צפונית | 11/11/2007 19:02

      במשך מספר שנים , שוב ושוב פניתי אל המנהלת בבקשה להעלאת דרגה וכל פעם היא אומרת אולי בשנה הבאה. יש לציין כי הנני עובדת במשרד ממשלתי , אני עובדת ותיקה. אבקש יעוצכם.

      • העלאת דרגה
        עו"ד דרור חייק | 12/11/2007 06:17

        שלום רב, 1. מדברייך עולה שאין בכלל שאלה באם את זכאית להעלאת דרגה או לא וזה מצויין בתקנון השירות או בהסכם החל על המוסד הממשלתי בו את עובדת. 2. בנסיבות אלו מדובר בהפרת הסכם ע"י המעסיק. 3. ביכולתך לפנות לגוף המייצג אותך במקום העבודה - ועד העובדים או הסתדרות המעוף ולחילופין לפנות לבת הדין לעבודה בדרישה זו. בכבוד רב דרור חייק, עו"ד